Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Віталій Наглій: Я пішов у патрульну, щоб долучитися до змін у нашій державі
Опубліковано 30 листопада 2018 року о 12:30

Віталія Наглія без перебільшення можна назвати обличчям патрульної поліції Хмельницької області. Розумний, сильний, цілеспрямований і хороший спеціаліст — це все про нього.

У патрульній поліції Віталій із 2015 року — з першого набору у Хмельницькому. 

«Тоді всі довкола говорили про зміни, реформи. Але зазвичай на розмовах все і закінчувалось. Я ж, у свою чергу, вирішив долучитися до цих змін і спробувати самому щось змінити в нашій країні на краще», — згадує Віталій Наглій. 

І тоді йому не йшлося про зарплатню чи соціальні гарантії, бо на той час Віталій приватним підприємцем і мав дуже хороші перспективи. 

За освітою ж Віталій — магістр інженерної механіки. Крім того, закінчив військову кафедру Національної академії Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького. Вільно володіє англійською мовою. У студентські роки неодноразово брав участь в олімпіадах з української та іноземної мов.

Що ж стосується спорту, то захоплення ним у Віталія ще зі школи.

«Постійно брав приклад зі старшого брата Володимира. Займався кікбоксингом, армспортом, бігом тощо», — розповідає патрульний.

Свого часу був чемпіоном Хмельницького з армреслінгу та призером всеукраїнських змагань з цього виду спорту.

У патрульній поліції тривалий час працював на лінії — інспектором 4-ї роти УПП м. Хмельницького. А потім Віталія призначили на посаду старшого інспектора з професійної підготовки. 

Зараз Віталій Наглій проводить функціональну та тактичну підготовку не тільки своїх колег з управління патрульної поліції, а й готує за новітніми методиками, зокрема канадською, інспекторів з груп реагування патрульної поліції, які працюють в районах області. Також старший лейтенант є сертифікованим тренером з community policing. 

Окрім своїх безпосередніх обов’язків, Віталій також займається набором до лав патрульної поліції.

«Патрульна — це стартовий майданчик для людини, яка хоче служити в поліції. Наші працівники розвиваються, переходять в інші підрозділи. Тому ми з певною періодичністю проводимо набори до наших лав. От зараз якраз оголошено черговий конкурс, тож усіх, хто хоче служити і захищати, закликаю подавати заявки», — говорить Віталій.

Також Віталій є улюбленцем дітей та підлітків. Це й не дивно, адже всі хочуть бути такими сильними і відважними.
«У нас в місті вже декілька років поспіль проходить чудовий захід «Місто професій». І моя дитина кожен раз проситься туди, щоб сфотографуватися з Віталієм», — розповідає хмельничанка Жанна.

«Вступивши до лав поліції, я відчув, що на своєму місці. Разом з колегами ми робимо гарну справу, і головне, — що люди нас підтримують,»— підсумовує Віталій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux