Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Життєві труднощі мотивують мене ставати кращою - слідча столичної поліції Оксана Доля
Опубліковано 09 березня 2020 року о 11:53

Більше ніж десять років слідча служить в поліції, а зараз працює за напрямком розкриття майнових злочинів у Голосіївському управлінні поліції.

Поліцейська згадує, коли вона у свої 18 років прийшла працювати у Деснянське районне управління ГУМВС України в м. Києві помічником слідчого, то досвідчені працівники підрозділу не сприймали молоду дівчину як самостійного правоохоронця. Але бажання вчитися, стати кращою та досягати своєї мети зробили із неї старшого слідчого Голосіївського управління поліції ГУНП у м. Києві.

Послужний список старшого лейтенанта поліції Оксани Долі - це понад 10 років служби, який розпочався із розкриття злочинів проти власності, громадського порядку та безпеки. Потім три роки слідча працювала за напрямком по боротьбі з незаконним обігом наркотиків й нещодавно призначена у Голосіївське управління поліції, як слідчий з розкриття майнових злочинів.

Жінка зі "сталевим" характером не бачить перешкод для досягнення найкращих результатів, цілеспрямована та рішуча. У 2018 році Оксана Доля стала кращим слідчим року, адже самостійно направила більше ніж 40 кримінальних проваджень до суду. Оксана з чоловіком виховує сина, тому підтримка родини та друзів завжди допомагає у тяжкі періоди служби.

«Син - це найдорожче для нас із чоловіком. У свої вісім років він хоче стати поліцейським, пишається та бере приклад зі своєї мами. Для мене - це найкращий показник того, що я обрала вірний професійний напрямок», - ділиться думками старший лейтенант поліції.

Згадуючи ситуації, які запам’ятовуються на все життя, Оксана розповідає про події, котрі стосуються дітей:

«Коли у рамках кримінального провадження проводиш у квартирі обшук, де кожна кімната, навіть санвузол, має ознаки «притону», а посеред цього - дев’ятирічний хлопчик вчить уроки та не звертає уваги на те, що коїться навколо - це страшно. Жахливо усвідомлювати, що дитина психологічно травмована та не розуміє, що її умови проживання не є нормальними».

Для того, щоби ніколи не втрачати мотивації та любити те, що ти робиш, Оксана вважає, що слід чітко ставити перед собою мету та розуміти терміни її досягнення.

«Життєві труднощі мене тільки мотивують ставати кращою. Я не роблю зі своїх поразок катастроф, це - мій досвід. Хочу дати пораду молодим поліцейським, як залишатися вірним присязі – ніколи не нести додому зі служби свої емоційні хвилювання. Це вміння є не у кожного правоохоронця і цьому важко вчитися, але для довгих років роботи у правоохоронній системі необхідно», - впевнена старший лейтенант поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux