Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Сумському районі відкрили поліцейську станцію
Опубліковано 21 грудня 2021 року о 16:05

Створення та відкриття станції стало можливим завдяки спільним зусиллям Степанівської територіальної громади та керівництва поліції області.

Розташована станція в селі Підліснівка, що у Сумському районі, і обслуговуватиме вона 18 сіл, в яких проживає більше 11 тисяч 600 людей. Приміщення поліцейської станції обладнане всім необхідним для роботи правоохоронців.

Під час урочистого відкриття поліцейської станції, начальник ГУНП в Сумській області Сергій Чиж представив жителям Степанівської територіальної громади поліцейських офіцерів громади – Дмитра Терещенка та Руслана Чалого. Обидва чоловіки мають звання капітанів поліції, вищу освіту і понад десятирічний досвід роботи у правоохоронних органах. Офіцери пройшли конкурсний відбір, закінчили навчання і отримали відповідні сертифікати.

«Це вже не перша поліцейська станція на території Сумської області, але перша на території Степанівської територіальної громади Сумського району, - говорить начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергій Чиж. – Дуже приємно, що керівники територіальних громад допомагають у створенні таких поліцейських станцій, розуміючи важливість тісної співпраці органів місцевої влади та поліції. Адже постійна присутність поліцейського офіцера громади на території, яку він обслуговує, не тільки покращує криміногенну ситуацію на ввіреній дільниці, а й підіймає авторитет та довіру населення до поліції».

«Реформи децентралізації дають свій результат, - зазначив у своєму виступі заступник голови Сумської обласної державної адміністрації В’ячеслав Печененко. Відкриття цієї поліцейської станції - надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Поліцейський офіцер громади на території Степанівської ТГ. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, адже поліцейські, які обслуговують дану територію, знають її мешканців, розуміють їх потреби і вчасно приходить туди, де потрібна їх допомога професійними діями, рішеннями, доброю порадою чи підтримкою. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейського сервісу, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на зазначеній території обслуговування».

Аби представлені сьогодні громаді поліцейські могли  оперативніше виїздити на виклики, начальник ГУНП в Сумській області Сергій Чиж передав їм в користування новенький службовий автомобіль, укомплектований всім необхідним.

Ще один службовий автомобіль для роботи отримав поліцейський офіцер громади з Чернеччинської ТГ Охтирського району.

Вручаючи ключі від машин, очільник поліції області побажав поліцейським офіцерам громади успіхів у роботі та набуття заслуженого авторитету і поваги серед людей.

Ключі від ще одного службового автомобіля вручив поліцейським голова Степанівської ТГ Володимир Лукаш, відмітивши, що його, для якісної роботи правоохоронців придбано за кошти територіальної громади. «Сьогоднішній день є знаковим для жителів громади, і я вірю в те, що поліцейські офіцери громади зроблять все, щоб у її населених пунктах завжди був мир, спокій і порядок» - зазначив В. Лукаш.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux