Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
В Нацполіції відбувся тренінг для інструкторів із вогневої підготовки
Опубліковано 20 березня 2021 року о 10:00

12 поліцейських пройшли навчання відповідно до правил Всеукраїнської федерації практичної та високоточної стрільби. Правоохоронці  успішно склали іспит  та отримали сертифікати. Відтепер вони навчатимуть своїх колег.

Це був другий етап тренінгів для працівників патрульної поліції та поліції особливого призначення. Упродовж п’яти днів на базі тренінгового центру поліції Києва поліцейські удосконалювали вміння та навички з практичної стрільби. Допомагали їм у цьому,  ділилися знаннями та досвідом тренери-інструктори Федерації практичної та високоточної стрільби України. Здобуті знання правоохоронці застосовуватимуть не лише на службі, а й під час навчання особового складу.

Другий методичний курс базувався на заходах безпеки та практичному застосуванню короткоствольної, автоматичної зброї, кулеметів та карабінів.

Високу оцінку рівню підготовки поліцейських надав заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич:

«Наша мета створити корпус інструкторів, ефективних методистів для того, щоби готувати наших поліцейських. Зараз ми навчаємо інструкторів з підрозділів поліції особливого призначення і тактико-оперативного реагування Департаменту патрульної поліції. Далі вони вчитимуть поліцейських зі своїх підрозділів і співробітників служб, які несуть чергування на вулицях: патруль, групи реагування тощо».

Також Олександр Фацевич відзначив майстерність тренерів-інструкторів Всеукраїнської  федерації високоточної та практичної стрільби, які підготували для поліцейських ефективний і важливий курс навчання.

Під час тренінгів поліцейські отримали сучасні навички безпечного поводження зі зброєю, відпрацювали практичні навички стрілецької майстерності на вогневому рубежі. Орім того, виконували вправи в часовому проміжку на точність,  влучність і  швидкість.  

За словами президента Всеукраїнської федерації практичної та високоточної стрільби Олександра Мілюкова, такі навчання для поліцейських - це неабиякий досвід. Отримані знання вони зможуть вміло  використовувати під час несення служби  та навчати  колег.

«Протягом тижня ми працювали над різними аспектами, які стосуються вогневої підготовки всіх співробітників поліції. Ми намагалися передати ті сучасні методики і рекомендації, якими ми володіємо, для того, щоб це інструктори використовували їх у повсякденній роботі під час навчання поліцейських. Практична стрільба –  це один із активних і динамічних видів спортивної стрільби. Практична стрільба з’явилася на підґрунті ситуацій реального використання  зброї. Тож ті методики і технічні навики, які ми відпрацьовуємо, мають чітко прикладне застосування»,  –  зазначив Олександр Мілюков.

Усі учасники тренінгу успішно склали іспит та отримали сертифікати про проходження курсу.
 

Управління комунікації
Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux