Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У Вінниці представники інформаційних служб системи МВС обговорили стратегію відновлення цілісності України і деокупації Донбасу
Опубліковано 26 червня 2018 року о 19:42

26 червня в Головному управлінні Національної поліції Вінниччини відбулась виїзна нарада радників міністра внутрішніх справ України Івана Варченка та Володимира Мартиненка з представниками інформаційних служб підрозділів Міністерства внутрішніх справ. Присутні обговорили питання комунікації з громадою, принципи взаємодії з суспільством та презентацію стратегії МВС з відновлення цілісності України та деокупації Донбасу «Механізм малих кроків».

Привітав учасників наради на Вінниччині начальник обласного главку поліції Юрій Педос. Він зазначив, що комунікація з громадою сьогодні є пріоритетом у роботі поліції, адже саме від ефективного спілкування зростає рівень оцінки довіри людей до правоохоронних органів. Правильна, відкрита комунікація, своєчасне інформування про розкриття злочинів дозволяє людям почувати себе безпечно на вулиці та не хвилюватися за своє майно.


Інформаційний блок наради «Комунікаційні стандарти як основа побудови діалогу з суспільством» презентувала заступник директора Департаменту комунікації МВС України Вікторія Навроцька. Вона зазначила, що метою таких робочих зустрічей є обмін найкращими комунікаційними практиками, кейсами, ідеями, думками, аби швидше та зручніше донести інформацію до громади.

Радник міністра МВС Іван Варченко представив учасникам наради стратегію відновлення цілісності України і деокупації Донбасу «Механізм малих кроків», розроблену Міністерством внутрішніх справ.

«Сьогодні однією з ключових стратегічних задач, що стоять перед Україною, є відновлення суверенітету і територіальної цілісності країни. Відновлення української влади на тимчасово окупованих територіях передбачає тісну співпрацю поліції та громадського суспільства. Однією з умов успіху деокупаційних процесів є ефективна інформаційно-комунікаційна стратегія», - зазначив Іван Варченко.


Основні напрямки цієї стратегії представив директор Навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ Дмитро Андреєв.


 Як зазначила заступник директора Департаменту комунікації Нацполіції України Ольга Атаманова, комунікації сьогодні – найважливіша складова реформи усієї системи, а представники державних органів, які готують важливу, глобальну інформацію для суспільства не мають права на помилку. Особливо важлива роль прес-служб в процесі інформаційної боротьби з провокаціями та фейками під час деокупаційних процесів після чотирьох років війни.

«Відновлення української влади на тимчасово окупованих територіях передбачає тісну співпрацю поліції з громадою. До обговорень Стратегії «Механізм малих кроків» залучалась громадськість з усіх регіонів країни. Ті, хто опинився на непідконтрольній території, повинні відчути підтримку. Партнерство поліції та громади є запорукою досягнення спільної мети – відновленню територіальної цілісності», - сказав радник міністра внутрішніх справ України Володимир Мартиненко.


Під час обговорень учасники семінар-наради висловили свої пропозиції щодо покращення роботи у комунікаційній сфері.

Відділ комунікації поліції
Вінницької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux