Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У Департаменті поліції охорони підбили підсумки роботи за перше півріччя 2019 року
Опубліковано 09 серпня 2019 року о 16:31

Протягом звітного періоду органи поліції охорони забезпечили охорону понад 138 тисяч об’єктів усіх форм власності та близько 224 тисячі приміщень з майном громадян. Тому нам необхідно міцно закріпити в поточному році позицій щодо довіри громадян та чіткої реалізації пріоритетних завдань у діяльності,  – наголосив начальник Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Гаврилюк.

Керівники Департаменту поліції охорони спільно з начальниками територіальних органів поліції охорони узагальнили роботу за основними напрямами службової та фінансово-господарської діяльності протягом першого півріччя 2019 року.

Суспільство чекає якісного поліцейського сервісу, і поліція охорони зробила вагомий внесок у його покращенням. У поточному році органи поліції охорони брали безпосередню участь у загальнодержавних оперативно-профілактичних операціях Національної поліції.

На скоєні правопорушення в обласних центрах і невеликих населених пунктах оперативно реагують 431 наряд поліції охорони. З початку року нарядами поліції охорони здійснено більше72 тисяч виїздів на повідомлення за спецлінією «102».

Підрозділи поліції охорони взяли активну участь у забезпеченні порядку та безпеки громадян під час проведення 500 масових заходів, які проходили на території держави.
У тому числі – вибори Президента України та дострокові вибори народних депутатів України. До забезпечення публічної безпеки протягом першого півріччя залучалося понад 10 тисяч працівників поліції охорони.  

- Не втрачається довіра громадян до якості послуг, які надають підрозділи поліції охорони. У першому півріччі додатково довірили своє майно та безпеку майже 10 тисяч приватних і державних інституцій та близько 11 тисяч фізичних осіб, - зазначив начальник Департаменту поліції охорони полковник поліції Олександр Гаврилюк.

Зокрема, забезпечено охорону понад 138 тисяч об’єктів усіх форм власності та близько 224 тисячі приміщень з майном громадян. Здійснено близько 202 тисяч виїздів на сигнали «Тривога» з охоронюваних об’єктів та помешкань громадян.

Органи поліції охорони постійно працюють над підвищенням професійного рівня своїх працівників. У рамках загальної програми професійної підготовки в системі поліції забезпечено навчання майже 2 тисячі працівників поліції охорони.

Як результат – здобуття високих досягнень із службово-прикладних видів спорту серед підрозділів Національної поліції та інших правоохоронних органів. Так, Управління з фізичної безпеки у місті Києві та Київської області вибороли найвищі призові місця у змаганнях Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби.

У підсумку, протягом першого кварталу 2019 року найкраще спрацювали колективи Управління поліції охорони в Одеській області (I місце),  Управління поліції охорони в Тернопільській області (II місце),  Управління поліції охорони в м.Києві області (III місце).

Департамент поліції охорони

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux