Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Служба задля безпеки жителів громад: нові поліцейські станції відкрили на Броварщині
Опубліковано 21 лютого 2023 року о 17:26

Сьогодні, 21 лютого, у Броварському районі почали свою роботу ще дві поліцейські станції. Вони функціонуватимуть на території Баришівської та Березанської територіальних громад. Відтепер, офіцери громад матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення на території обслуговування, а місцевим мешканцям буде значно простіше отримати допомогу поліції.

На урочистих відкриттях станцій були присутні очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, заступник керівника Максим Очеретяний, співробітники управління превентивної діяльності, керівник Броварського управління поліції Кирило Самойленко, представники місцевої влади та голови громад.

«Надскладним був початок 2022 року і для Броварщини, і для всієї Київщини. Повномасштабний наступ, бойові дії, окупація. Втім завдяки ЗСУ, усім силам безпеки, українському народові, підтримці одне одного, ми вистояли і вигнали ворога з Київщини.

Сьогодні ж, радий відкриттю поліцейських станцій в Баришевській та Березанській територіальних громадах. Приємно бачити, як наші громади продовжують відновлюватись, зростати і розвиватись. Певен, що після року цієї жахливої війни, кожен на своєму місці зобов’язаний працювати із подвійною віддачею, таким чином, щоб Україна була квітучою і мала світле та щасливе майбутнє», - зазначив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Баришівська громада перебувала в окупації, проте жителі не зламалися духом. На службу, щоб охороняти спокій місцевих мешканців, заступає капітан поліції Дмитро Шпак. Він обслуговуватиме вісім населених пунктів: Рудницьке, Перемога, Гостролуччя, Селище, Лукаші, Паришків, Корніївка та Бакумівка. Сама станція розташована за адресою: село Лук’янівка, вулиця Кирпоноса, 2.

Березанську громаду, до складу якої входить два населених пункти: Яблуневе та Дубове, обслуговуватиме старший лейтенант поліції Віталій Демішин. Сама станція розташована за адресою: село Григорівка, вулиця Щаслива, 36. Офіцери громади отримали сертифікати про успішне завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, у знак вдячності, вручив головам територіальних громад листи-подяки за співпрацю та довіру. Поліцейські станції, на яких нестимуть службу правоохоронці, оснащені всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення безпеки і профілактики правопорушень на території обслуговування. Відсьогодні поліцейські офіцери громад оберігатимуть та захищатимуть спокій місцевих мешканців, аби кожен почував себе у безпеці. Поліція Київщини продовжує підтримувати та захищати громадян! Дізнавайтесь про оперативні та достовірні новини Київщини також на нашому Telegram-каналі https://t.me/policekyivregion .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux