Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
«Розвиток та покращення умов роботи правоохоронців не можливе без підтримки громадськості», - Андрій Крищенко
Опубліковано 12 липня 2018 року о 12:00

На цьому начальник поліції Києва наголосив під час зустрічі у Солом’янському управлінні поліції, куди завітали депутат Верховної Ради України Дмитро Андріївський та представники місцевого бізнесу. Гості оглянули створений ситуаційний центр та урочисто передали ключі від службових приміщень, облаштованих за сучасними вимогами.

На початку зустрічі начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко нагадав присутнім, що за підтримки міського голови Віталія Кличка у рамках програми «Безпечна столиця» у місті встановлені близько 6000 вуличних камер відеоспостереження. Завдяки ним із ситуаційного центру главку правоохоронці спостерігають за ситуацією на вулицях міста у режимі онлайн.

«Солом’янське управління поліції – перше серед інших управлінь київської поліції, яке має ситуаційний центр завдяки підтримці та допомоги депутатів, місцевої влади та бізнесменів. Відтепер працівники територіального управління теж мають можливість дізнатися про обставини події чи злочину у реальному часі та відреагувати, не витрачаючи дорогоцінного часу», - зазначив генерал поліції третього рангу.

Очільник Солом’янського управління поліції Павло Василенко показав гостям оновлений ситуаційний центр та висловив слова вдячності за підтримку усім, хто сприяв нововведенням:

«Один із останніх прикладів - це розкриття розбійного нападу на пункт надання швидких кредитів. Зловмисники потрапили у об’єктиви камер відеоспостереження, тож ми побачили на моніторах, куди вони втекли, провели необхідні заходи і оперативно затримали правопорушників», - зауважив керівник територіального управління поліції.

Гості оглянули нові кабінети поліцейських та урочисто передали співробітникам управління ключі від приміщень, які відповідають сучасним вимогам.

«Останні результати досліджень свідчать, що на території Солом’янського району громадяни довіряють поліції, тобто відчувають себе у безпеці. Тож ми будемо робити усе можливе, аби наші правоохоронці працювали у гідних умовах», - наголосив депутат Дмитро Андріївський.

На завершення генерал поліції третього рангу Андрій Крищенко висловив слова вдячності, вручив подяки та додав:

«Розвиток та покращення умов роботи правоохоронців не можливий без підтримки громадськості. Це базові речі, які повинні отримувати поліцейські, але не завжди ми маємо можливість забезпечити усім необхідним. Тож ми дякуємо за підтримку у нових впровадженнях, яка дуже допоможе нашій молоді працювати у поліції, а не шукати інші напрямки діяльності».

Відділ комунікації поліції Києва

Ірина Левченко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux