Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Протягом доби харківські поліцейські отримали на спецлінію 102 понад тисячу заяв та повідомлень від громадян
Опубліковано 29 квітня 2022 року о 08:05

Щодня правоохоронці несуть службу у посиленому режимі та здійснюють комплекс необхідних заходів для збереження стабільної оперативної обстановки в регіоні.

Працівники поліціі відпрацьовують усі повідомлення, що надходять щодня до операторів служби 102. Минулої доби на спецлінію поліціі надійшло 1130 звернень від населення. До відділів поліції доставлені  42 особи для перевірки їх можливої причетності до співпраці з ворожими силами.  В результаті проведених заходів поліцейські викрили зловмисницю, яка надавала окупантам таємну інформацію про координати розташування військової техніки ЗСУ та маршрути її пересування. Матеріали досудового розслідування передані до СБУ.

 

Особовий склад харківської поліції щодня фіксує наслідки обстрілів міста Харкова та населених пунктів територіальних громад області. Минулої доби окупанти вкотре завдали артилерійських ударів по районах Харкова, уразили житлові та соціальні об’єкти. Співробітники поліції працювали на місцях подій, здійснювали їх огляд та документували злочинні дії російських військових.

Поліцейські  систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1600 транспортних засобів для недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів.

Під час несення служби на блок посту у Богодухові поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Шкода Октавія під керуванням 36-річного водія. В салоні автівки правоохоронці виявили 45-річного громадянина, який перебував у розшуку як особа, що ухиляється від відбування покарання у вигляді тримання під вартою.

Під час патрулювання Харкова поліцейські викрили у мародерстві двох осіб, які намагалися викрасти товари зі спортивного магазину. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

В селищі Пасіки працівники кримінальної поліції оперативно викрили місцеву мешканку 29 років у вбивстві 37-річного чоловіка. Жінка нанесла потерпілому відкриту черепно-мозкову травму під час сварки. Підозрювану затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили про підозру 28-річному мешканцю Харківської області, який придбав наркотики для їх подальшої реалізації. Ще одного наркозбувача  викрили працівники Харківського райуправління поліції №2.  Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження. У провулку Череднічевському у Харкові наряд поліції затримав чоловіка, який мав при собі наркотичну речовину рослинного походження.

У місті Богодухові  місцеві поліцейські задокументували факт торгівлі спиртними напоями в продуктовому магазині. Правоохоронці вилучили 211 пляшок з алкоголем та склали за даним фактом адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП.  

Щоденно  поліцейські Харківщини здійснюють роботу з попередження порушень публічного порядку на території обслуговування. Протягом доби поліцейські забезпечили правопорядок під час відправлення 9 евакуаційних потягів з залізничного вокзалу. До інших регіонів вирушили 1130 громадян.

Правоохоронці цілодобово підтримують безпеку на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. На системній основі здійснюється робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку поліції особливого призначення  забезпечили публічний порядок та безпеку слідчої групи, які проводили слідчі дії на проспекті Ювілейному. Також працівники підрозділу надавали допомогу громадянам, які постраждали внаслідок артобстрілу території Київського району Харкова.

 

Поліцейські Харківщини продовжують працювати в режимі воєнного часу, оперативно вирішувати важливі безпекові питання та захищати населення від проявів кримінального світу та важких наслідків війни.    

#stoprussia

Відділ  комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux