Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно реалізовано в Роздільнянській територіальній громаді Одещини
Опубліковано 17 лютого 2022 року о 10:59

Для створення безпекового середовища і наближення поліцейського сервісу до людей, які проживають у 51-му населеному пункті, що входять до складу ОТГ, відкрили повноцінну поліцейську станцію. Розміщена вона в місті Роздільна, на вулиці Привокзальній, 15. Наразі тут працює двоє поліцейських офіцерів громади – майор поліції Валерій Бузовський та лейтенант поліції Михайло Баран. Згодом нести службу тут будуть шестеро ПОГів.

Участь в урочистостях взяли начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин, його заступник Олександр Хутняк, голова Роздільнянської міської територіальної громади Валерій Шовкалюк, голова райдержадміністрації Сергій Приходько, начальник Роздільнянського райвідділу поліції Вячеслав Маковій та місцеві жителі.

«Поліцейський офіцер громади» - це проєкт, орієнтований на наближення поліцейських послуг населенню.  Він сприяє якісному та оперативному розв’язанню проблем місцевих людей. І дуже знаково, що саме сьогодні, у святковий День єднання, ми зібралися тут, аби в урочистій обстановці оцінити результат наших спільних зусиль, спрямованих  на запровадження цього безпекового проєкту у вашій місцевості. На території Одещини вже працюють 32 ПОГи у 22-х ОТГ, і дуже приємно, що ваша громада долучилася до цієї ініціативи і сприяла появі у своїй місцевості своїх офіцерів громади. Це величезний крок уперед до підвищення рівня безпеки та зближення поліції й населення. І цього кроку ніколи б не відбулося, якби не було довіри та допомоги Національній поліції з боку місцевої влади, голови громади та її жителів. Сьогодні, в умовах стримування російської агресії, наша єдність як ніколи набуває знаковості та цінності і є показником сили та непереборності українського народу», - зазначив начальник поліції регіону Микола Семенишин.


Для роботи поліцейських офіцерів Роздільнянської територіальної громади місцева влада виділила окреме приміщення, яке було відремонтоване та укомплектоване технікою й меблями. Керівництво поліції, зі свого боку, забезпечило правоохоронців новими службовими автомобілями, зброєю та необхідним устаткуванням для надання медичної та іншої екстреної допомоги людям. Це дозволить ПОГам швидко та якісно реагувати на виклики, а більше 32-м тисячам громадян – будь-якої миті отримати необхідну допомогу.

«Закликаємо жителів ОТГ не зволікати з викликами поліції, якщо виникає потреба в нашій допомозі. З громадянами ми на зв’язку 24/7, наші номери телефонів у вас є, дзвоніть або приходьте особисто. Ми на службі, аби вникати у ваші проблеми, попереджати і розкривати злочини, допомагати та захищати», - зазначили людям «шерифи» Валерій Бузовський та Михайло Баран.

Завершилися урочистості демонстрацією молоді поліцейських професій, зокрема кінолога, криміналіста, вибухотехніка, комунікатора «поліції діалогу» та спецпризначенця. Юні містяни дізналися, у яких вишах можна здобути фах поліцейських і як долучитися до їхньої команди. Святковий настрій на заході створював колектив оркестру поліції Одещини.

Відділ комунікації поліції Одеської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux