Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Проект «102. Поліція» демонструє реальну роботу патрульних у великому місті – Сергій Князєв
Опубліковано 21 березня 2018 року о 15:30

Про це Голова Нацполіції повідомив сьогодні, 21 березня, під час презентації спільного проекту Нацполіції, німецької компанії «Constantin Entertainment GmbH» та українського телеканалу «2+2». Серіал «102. Поліція» у форматі «скріптед-реаліті» розповідає про роботу патрульних поліцейських. Проект стартує вже 2 квітня.


Участь у презентації взяли глава Нацполіції Сергій Князєв, керівник міжнародного напрямку «Constantin Entertainment GmbH» Кристоф фон Ізендорф та генеральний продюсер каналу «2+2» Максим Кривицький.
Сергій Князєв зазначив, що для Нацполіції – це дуже важливий проект. Він має показати роботу патрульних такою, якою вона є.
«На викликах поліцейських не зустрічають з квітами. Замість букетів – агресія, зброя. Але іноді й людське «дякую». Патрульним доводиться рятувати чиєсь життя, часто ризикуючи власним. Робота поліцейських, яку ви побачите у проекті, це лише видима «верхівка айсберга», та й її, на жаль, часто не бачать», – розповів Голова Нацполіції.


Він додав, більшість випадків взяті з реального життя, зокрема те, як поліцейські отримують виклики та виїздять на них. При цьому поліцейські не знають, що конкретно на них може чекати. Всі ситуації різні, є смішні, а є – навпаки. 
Водночас, за словами Сергія Князєва, цей проект дозволить суспільству побачити, якою є реальна поліція. Відтак молодь, можливо, захоче піти цим шляхом та приєднатися до лав поліцейських.  Проект буде цікавим широкій аудиторії – і дітям, і їхнім батькам, а також і самим поліцейським.


Керівник міжнародного напрямку «Constantin Entertainment GmbH» Кристоф фон Ізендорф розповів, що вже кілька років в Німеччині його компанія займається проектами у форматі скріптед-реаліті – відтворенням документальних подій без якогось сценарію. 


«Серіал про роботу поліції, який ми сьогодні презентуємо, – це нове покоління «scripted reality». Вперше ми обходимося повністю без сценарію. Це єдина можливість представити роботу поліції такою, якою вона є. Найголовніше для нас – автентичність. Такі програми ми створили в Німеччині, Угорщині, Румунії, Чехії,  Словаччині – і всюди вони пройшли з великим успіхом. Ми віримо в успіх і цього проекту», – зазначив Кристоф фон Ізендорф.
Генеральний продюсер каналу «2+2» Максим Кривицький подякував керівництву Нацполіції за сприяння в організації проекту.
«Ставимося до цього продукту з великими сподіваннями. Він вийшов дійсно реалістичним. Фокус-групи показують, що нашим глядачам, нашому суспільству він необхідний. На нашому телеканалі він гратиме дуже важливу роль ще багато років», – наголосив Максим Кривицький.


Участь у зйомках самого проекту взяли близько 20 патрульних. Серіал складається з 60 серій, де будуть показані 240 різних історій, взятих з реального життя.
Наприкінці зустрічі присутні подивилися пілотну серію проекту. Прем’єра відбудеться 2 квітня на телеканалі «2+2».

 

Департамент комунікації 
Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux