Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Поліцейські охорони завоювали друге місце у змаганнях з практичної стрільби з карабіна «Police Rifle Challenge 2018»
Опубліковано 07 листопада 2018 року о 14:21

Серед підрозділів Національної поліції України відбувся матч з практичної стрільби з карабіна «Police Rifle Challenge 2018». Поліцію охорони на змаганнях успішно представляли команди з Управління поліції охорони з фізичної безпеки в місті Києві та Управління поліції охорони в Київській області.

Змагання проводились з метою популяризації стрілецького спорту серед поліцейських, задля розвитку і вдосконалення навичок безпечного володіння зброєю, а також для підвищення стрілецької майстерності учасників змагань.

Матч проходив дуже динамічно. За перемогу боролись близько 40 учасників з десяти команд – з Національної гвардії, КОРДу, Управління поліції охорони з фізичної безпеки місті Києві, Управління поліції охорони в Київській області та батальйону поліції особливого призначення.

Матч складався з чотирьох динамічних стрілецьких вправ з різними варіантами позицій при стрільбі. Відмінно вибудувана обстановка з мішенями не давала розслабитись стрільцям.

Змагання пройшли у дружній атмосфері та напруженій боротьбі, що чітко підтвердилося при підбитті підсумків, коли долю призового місця подекуди вирішувала різниця в декілька залікових очок. 

Враховуючи, що конкуренція була сильною між стрільцями, інтрига у протистоянні зберігалася до кінця. Учасники всіх команд показали професійність та майстерність.

За підсумками змагань команда Управління поліції охорони в Київській області посіла друге командне місце. В особистому заліку Таран Михайло виборов друге місце та Дмитро Башкінцев посів четверте місце.

Учасники команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки в місті Києві посіли четверте командне місце.

Після загальних змагань відбувся додатковий матч серед 16-ти кращих стрільців. У фінальній дуельній схватці перемогу виборов Андрій Махно - учасник команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві

Також днями раніше відбувся ще один матч з практичної стрільби з карабіну «Expert Rifle Open 2018», в якому учасники команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки змагались з кращими стрілками з різних силових підрозділів та приватних охоронних структур, які мають відповідну підготовку та навички участі у змаганнях.

Організаторами було побудовано 12 складних вправ, де учасники мали  змогу перевірити свої навики стрільби від 2-х до 400-т метрів.

Конкуренти були дуже сильними і підготовленими. Та все ж учасники команди Управління поліції охорони з фізичної безпеки в місті Києві гідно взяли участь у змаганнях та показали свою майстерність, високий та професійний рівень підготовки, а також належну готовність до виконання завдань за призначенням.

Управління поліції охорони з фізичної безпеки в місті Києві


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux