Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Поліцейські Києва провели у столиці свято до Дня захисту дітей
Опубліковано 01 червня 2021 року о 18:17

Сьогодні в усіх районах столиці правоохоронці організували для дітей цікаві локації.

На Софіївській площі відбувся захід, присвячений Дню захисту дітей, під назвою «Поліція часу». Дітей зустрічали працівники столичної поліції, нацгвардійці, рятувальники, прикордонники, патрульна поліція, представники Київського міського центру соціального захисту та костюмовані актори.

Діти та підлітки відвідали тир, лицарський турнір, майстер-класи зі стрільби, зону нанесення аквагриму та скуштували солодку вату. Всі бажаючі зяли участь у танцювальному флеш-мобі та провели лотерею: переможниця вирушила разом із батьками на прогулянку Дніпром поліцейським катером. Також поліцейські Києва завітали до дитячих садочків, університетів, Центрів допомоги дітям в інших районах міста, запрошували на екскурсії в управлінь та знайомили з роботою.

Поліцейські Голосіївського управління поліції привітали маленьких пацієнтів лікарні «Охматдит». Крім того, поліцейські організували школярам перегляд мультику в кінотеатрі.

У Солом’янському районі міста Києва працівники поліції відвідали центр соціального обслуговування, де надали вихованцям можливість відчути себе справжніми поліцейськими, примірявши екіпірування.

Правоохоронці Святошинського управління поліції спільно з працівниками поліції Печерського управління поліції провели підліткам лекцію у Київському університеті права. Правоохоронці розповіли слухачам про їхні права і обов’язки та правила поведінки під час навчального процесу. Також ювенальні поліцейські Святошинського управління поліції організували дітям екскурсію до управління, де показали роботу чергової частини та кінологів.

Працівники Дарницького управління поліції відвідали дитячий садок та подарували солодощі, кульки та іграшки. Також правоохоронці провели квест у Парку партизанської слави. За кмітливість, винахідливість і хоробрість працівники поліції подарували малечі призи.

Співробітники Шевченківського управління поліції спільно з працівниками відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у м. Києві організували для діток пізнавальну екскурсію до музею залізничного транспорту просто неба.

На столичній Оболоні правоохоронці завітали до вихованців Центру допомоги дітям «Місто щасливих дітей» та Центру соціальної та психологічної реабілітації дітей. Поліцейські подарували малечі подарунки, фрукти, солодощі та дозволили посидіти у службовому автомобілі, увімкнути спецсигнали і скористатись гучномовцем. Натомість маленькі друзі подарували правоохоронцям малюнки та неймовірні посмішки.

У Подільському управлінні поліції діти разом із правоохоронцями «заступили на службу» у складі слідчо-оперативної групи. Правоохоронці ознайомили учнів з основними напрямками роботи та підготували завдання у формі ігрового квесту.

Поліцейські Деснянського управління поліції організували дітям екскурсію на кіностудію FILM.UA, де знімали відомі українські фільми. Школярі мали змогу поринути у своєрідну подорож у світ сучасного кінематографу і телевиробництва.

Працівники Дніпровського управління поліції спільно з мобільними групами з протидії домашнього насильства та працівниками служби дітей та сім’ї Дніпровської районної державної адміністрації міста Києва привітали дітей зі святом та пригостили подарунками й солодощами.

Дитячі посмішки, позитивні емоції та незабутні враження – усі це було беззаперечним елементом свята.

Відділ комунікації поліції Києва

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux