Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Поліцейські Івано-Франківщини розшукують двох підлітків (ОНОВЛЕНО) Дітей знайдено
Опубліковано 20 квітня 2021 року о 10:03

Поліцейські Прикарпаття розшукують двох підлітків, які вчора утекли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Поліцейські передусім звертаються до водіїв та мешканців Надвірнянщини, оскільки є велика ймовірність, що юні утікачі перебувають у місті Надвірній чи його околицях.

Правоохоронці розшукують малолітнього мешканця міста Надвірна Дмитренка Романа Богдановича, 2007 року народження, та неповнолітнього мешканця с.Турка Коломийського району Грибінника Владислава Михайловича, 2005 року народження.

Хлопці вчора, 19 квітня, близько 18 год пішли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та по цей час їх місце перебування невідоме.

Прикмети Романа Дмитренка: зріст 145 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве коротке. Був одягнутий у чорні штани та чорну кофту, темне взуття.

Прикмети Владислава Грибінника: зріст 155 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве коротке. Був одягнутий у чорні штани, чорний батник, темні кросівки.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Романа Дмитренка та неповнолітнього Владислава Грибінника, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424. 

ОНОВЛЕНО 

Дітей знайдено

Підлітків, які напередодні утекли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, поліцейські знайшли на Коломийщині

З хлопцями, яких упродовж доби розшукували працівники прикарпатської поліції, все гаразд. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують, що спонукало дітей до такого вчинку.

Хлопці віком 13 та 15 років учора надвечір пішли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у невідомому напрямку. Правоохоронці відразу ж розпочали пошуки зниклих дітей. Передусім вони перевірили місця ймовірного перебування підлітків, що є схильними до бродяжництва, в Івано-Франківську, зокрема вокзали. Ювенальні поліцейські припускали, що діти можуть вирушити додому, а тому заходи щодо розшуку дітей одночасно з обласним центром проводилися й на території Надвірнянського та Коломийського районів, де мешкають їх сім’ї.

Як згодом виявилося, розшукувані діти спочатку попутним транспортом добралися до Надвірної. Там заночували у закинутій будівлі, а сьогодні подалися до села на Коломийщині, звідки родом старший з них. Відтак поліцейські перехопили юних утікачів неподалік цього населеного пункту та повернули до Івано-Франківська.

Правоохоронці вдячні усім небайдужим краянам, які допомогли у пошуку зниклих дітей.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux