Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Під час масових заходів з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України поліцейські продовжують забезпечувати порядок
Опубліковано 24 серпня 2021 року о 15:45

Так, у Чернігові та області понад півтори сотні поліцейських слідкували за порядком під час святкувань на головній площі міста.  Після прямої трансляції звернення президента з Майдану,  численні учасники заходів поклали квіти до меморіальних стел «Герої не вмирають» на честь загиблих воїнів АТО/ООС та Героям Небесної Сотні, вшанувавши пам’ять тих, хто віддав найдорожче – життя, в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої країни. Також кошики з жовтими і блакитними квітами лягли до підніжжя пам’ятників Борцям за волю України та визначному Кобзареві — Тарасу Шевченку. 

 У Вінницькій області майже 400 поліцейських забезпечують правопорядок під час масових заходів. Загалом заплановано проведення понад 30 заходів, участь у яких візьмуть понад 14 тисяч мешканців і гостей міста та області. У місцях скупчення людей працює поліція діалогу. 

Останні кілька днів особовий склад управління патрульної поліції Херсонської області, як інші підрозділи поліції на території України, несе службу в посиленому режимі. Тож і сьогодні на вулиці Херсона вийшли додаткові екіпажі та патрулі. Інспектори охороняють громадський порядок під час масових заходів, контролюють дотримання правил дорожнього руху, перекривають та обмежують рух транспорту на визначених ділянках. 

 Урочистості з нагоди 30-річчя незалежності України відбулися в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Вже п’ятий рік державні свята для тернопільських правоохоронців  затьмарені сумною подією – 23 серпня 2016 року під час виконання службових обов’язків загинули двоє співробітників Борщівського відділення поліції – Олександр Рудик та Андрій Чернятинський. Поліцейські вшанували колег хвилиною мовчання. З нагоди  свята автопарк тернопільської поліції поповнився новими автівками. 

В Чернівецькій області з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці проголошення незалежності України на території Чернівецької області проведено приблизно пів сотні масових заходів. Орієнтовна кількість учасників урочистостей – понад 5 тисяч громадян.  Для оперативного реагування на будь-які загрози безпеці громадян створено достатній резерв особового складу поліції, групи превентивної комунікації, документування, а також посилені слідчо-оперативні й вибухотехнічні групи. До несення служби на вулицях разом з поліцейськими залучатимуть військовослужбовців Національної гвардії України. 

З нагоди відзначення Незалежності України на території Полтавщини заплановано проведення більше 50-ти масових заходів, на яких очікується близько 14 000 учасників. Публічний порядок та безпеку забезпечують понад 220 поліцейських. 

У Харкові пройшли урочистості з нагоди Дня Незалежності України. Захід відвідали близько 1800 громадян. За дотриманням публічної безпеки та порядку слідкували 65 працівників поліції та 25 військовослужбовців Нацгвардії України. Протягом дня на території Харкова та області триватимуть різноманітні святкові заходи з нагоди державного свята. Поліція Харківщини закликає громадян дотримуватися чинного законодавства і не порушувати порядок. 

Поліція Луганщини несе службу у посиленому режимі для забезпечення публічної безпеки та порядку у всіх куточках області. 

У 30-річницю Дня Незалежності України запорізька поліція долучилась до урочистого проходження військових частин гарнізону. Участь у ньому взяли військовослужбовці 55-ї артилерійської бригади «Запорізька Січ», підрозділу військової служби правопорядку «Сармат»,  бійці 9-го полку оперативного призначення імені Героя України Богдана Завади та 23 окремої бригади охорони громадського порядку Національної гвардії України, Бердянського прикордонного загону, співробітники Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області та патрульної поліції, рятувальники ДСНС.  

Департамент комунікації МВС України

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux