Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Обід із Першою Леді, прогулянка по зоопарку та подарунки від Патрона: у МВС нагородили дітей-героїв війни
Опубліковано 17 червня 2023 року о 18:30

12 червня відбулася благодійна акція “Діти-герої”, метою якої є відзначення дітей, які проявили себе під час війни, допомагають українському війську або постраждали від агресії російських загарбників. 

Цього разу 8 сміливих маленьких патріотів зібралися на столичному ВДНГ, де разом із менторами-військовими відправились у кінний клуб Midgard. Там діти мали змогу не лише познайомитись із конями, а покататися верхи. На згадку власник кінного клубу Midgard Олег Попов вручив хлопцям та дівчатам тематичні подарунки.

Однак на цьому прогулянка не закінчилась. Юних лауреатів чекали у контактному зоопарку птахи, єноти, лами, лемури та багато інших тварин. Діти разом зі своїми менторами годували їх, контактували та фотографувались. У контактному зоопарку сумно не було нікому, але ближче до обіду усі відправились підкріпитись перед офіційним нагородженням, та і в ресторані учасників акції “Діти-герої” чекав сюрприз.

Неочікувано для дітей та їхніх батьків до приміщення ресторану зайшли гості: Перша Леді України Олена Зеленська та заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.


Вісім лауреатів благодійної акції “Діти-герої” ініційованої Міністерством внутрішніх справ України поспілкувалися із Оленою Зеленською, розповіли про свої плани, зокрема 17-річний Валентин Чорний поділився у який навчальний заклад планує вступати цьогоріч. А Соломія Реут на своїй сопілочці, завдяки якій збирає гроші для ЗСУ, виконала мелодію “Два кольори”.

Перша Леді на згадку подарувала кожному лауреату подарунки, а саме планшети. Проте на цьому подарунки для дітей були не останні. 



На території МВС України усіх учасників уже чекали кінологи з чотирилапими напарниками та спецтехніка біля якої діти з батьками невпинно фотографувались.

До офіційної частини залишались лічені хвилини. З помітним хвилюванням лауреати, їхні батьки та ментори зайшли до урочистої зали. Вітав усіх зірковий ведучий Тимур Мірошниченко та пес Патрон, який неабияк порадував дітлахів.


Усіх лауреатів акції привітала заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, подарувавши дітям сертифікати у мовний табір в Карпатах від спонсорів Study.ua. Представник Study.ua Олексій Горбань зазначив, що нині дуже важливо піклуватись про стан наших дітей і давати їм можливість відпочити.

І на цьому приємні сюрпризи для юних учасників благодійної акції “Діти-герої” не завершились, адже їх своїми піснями вітали українські співаки - Антон Вельбой та Dantes.

Цей день назавжди запам’ятається цим 8 сміливим, щирим та справжнім українцям. Про історію кожного з лауреатів акції “Діти-герої” читайте щонеділі на сайті МВС України.




Департамент комунікації МВС України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux