Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Напередодні Дня захисника України першокурсники ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка урочисто присягнули на вірність українському народові
Опубліковано 13 жовтня 2018 року о 22:12

13 жовтня, вже за традицією, напередодні святкування Дня захисника України, Дня українського козацтва та одного з найважливіших православних свят Покрова Пресвятої Богородиці, 100 курсантів-першокурсників Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка присягли вірно й самовіддано служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

З цією важливою подією молодь привітав заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян, заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, т.в.о. Голови Луганської обласної державної адміністрації Сергій Філь, заступник начальника ГУНП в Луганській області полковник поліції Юрій Слухаєнко, керівництво прокуратури, Апеляційного суду Луганщини, Головного управління СБУ в Луганській і Донецькій областях, Сєвєродонецької міської ради, Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації.

«Ваш свідомий вибір який ви зробили в бік Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, говорить про те, що Луганщина має майбутнє. Я вірю в те, що ви будите гідними нащадками нашого засновника генерал-полковника Едуарда Дідоренка і я бажаю вам високого і дальнього польоту», – зазначив ректор університету Віталій Комарницький.

«Я хочу вам побажати в цей день, щоб ви не зрадили своєї присязі. Служити і захищати – це тепер ваш девіз. А бути людьми – це ваше призначення. Бо як ви будете поводитесь з людьми, так вони і будуть відноситись до вас, до людей у формі. Вітаю вас зі складанням присяги. Вітаю вас тепер вже як побратимів в нашому строю, хай вам щастить!»,– привітав першокурсників заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян.

«Шановні першокурсники, я пишаюсь вашим вибором. Я дякую вам за це рішення і сподіваюсь, що сьогоднішні урочисті події на все життя закарбують у вашій свідомості і серці слова присяги, які ви щойно виголосили. Я пишаюсь вами, я пишаюсь вашим рішенням і хочу сказати слова подяки вашим батькам, які виховали в вас справжніх українців»,– звернувся до молоді заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв.

Цього дня курсанти-першокурсники ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка також стали власниками спеціальних жетонів з індивідуальними номерами, що видаються поліцейським та посвідчують їх належність до органів, закладів та установ Національної поліції України, підтверджують повноваження, встановлені Законом України «Про Національну поліцію».

У супроводі військового оркестру курсанти пройшли урочистим маршем площею Перемоги, демонструючи стройову виправку та злагодженість курсантських підрозділів.

 

За інформацією прес-служби Луганського державного

університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux