Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Академія патрульної поліції випустила патрульних поліцейських для Київщини
Опубліковано 17 серпня 2018 року о 12:48

Сьогодні, 17 серпня, відбувся третій випуск слухачів новоствореного навчального закладу. 40 випускників урочисто присягнули на вірність українському народові. Участь в урочистостях взяли Голова Національної поліції України Сергій Князєв, заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич та начальник відділення з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс.

Голова Національної поліції Сергій Князєв наголосив, що країна повинна мати правоохоронну європейську сучасну поліцейську систему. І саме сьогоднішні випускники є важливим компонентом нової української поліції, якого вимагає сучасне суспільство. Сьогоднішні випускники заступлять на службу на території Білоцерківщини.

«У Білій Церкві великий гарнізон поліції, який несе службу, мабуть, з дня заснування міста. Функцію захисту суспільства, захисту громадян несли у всі часи. Але саме ви – перші 40 випускників – повинні принести ту нову модель поліції, яка має девіз «Служити та захищати». Захищати, в першу чергу, свої домівки, своїх земляків, свою батьківщину. Ми з вами почнемо реформувати правоохоронну систему у нашому рідному місті», – сказав Сергій Князєв.

Заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич, привітав випускників Академії та подякував викладачам навчального закладу за якісну підготовку поліцейських.

«Хочу вам побажати постійно вдосконалювати ті вміння, знання, навички, які ви набули в Академії, адже ви не зупинилися і не припинили навчання», – зазначив заступник глави Нацполіції.

Начальник Академії патрульної поліції України Вадим Лісничук зазначив, що випускники виправдали абсолютно всі сподівання керівників і викладачів Академії. Водночас він наголосив на необхідності дотримання випускниками принципів Академії.

«Запам’ятайте, що головне – це мотивація. Три простих, але таких важливих принципи Академії – чесність, професіоналізм, самовідданість. Не забувайте про ці принципи. Заряджайте своєю мотивацією своїх колег», – повідомив Вадим Лісничук.

Начальник відділення з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс зауважила, що обраний випускниками шлях не завжди буде легким. Зокрема,  відсьогодні поліцейські представляють не лише себе як особистість, а й  саму професію поліцейського.

«Все, що ви робите презентуватиме не лише вас як особистість, але і вашу Батьківщину, ваш департамент, всю Академію – і саму професію правоохоронця у цілому. Завжди пам’ятайте, що  вашим головним обов’язком є служити і захищати. І хоча часи змінилися, але ваша робота, ваша роль у суспільстві залишалася незмінною – бути цілодобово тонкою лінією захисту, яка відділяє добро від зла», – наголосила Стефані Холмс.

За кілька днів поліцейські-випускники розпочнуть патрулювання траси міжнародного значення Київ – Одеса на ділянці від столиці до межі з Черкаською областю. Незабаром патрульні розпочнуть несення служби в місті Біла Церква. Згодом патрульна поліція повністю патрулюватиме не лише місто, а й трасу міжнародного значення, яка фактично з’єднує столицю та Білу Церкву.

Нагадаємо, на Черкащині відкрито новий пост дорожньої патрульної поліції.

Також нещодавно Голова Нацполіції зазначав, що відомство працює над підвищенням рівня соціальної захищеності поліцейських.

Департамент комунікації

Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux