Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
До перемоги йдуть через важку працю та щоденну роботу над собою - переможець Кубка Президента України з рукопашного бою
Опубліковано 08 червня 2018 року о 09:54

Чемпіонами народжуються або стають? Про це розповів спецпризначенець КОРДу Ярослав, який виборов та привіз у Миколаїв Кубок Президента України з рукопашного бою у надважкій ваговій категорії 90+. Всього за нагороду змагались 180 спортсменів із різних областей країни.

Ярослав упевнений, що до перемоги йдуть через важку працю та щоденну роботу над собою. Займатись дзюдо та самбо він почав за порадою батька, ще у дев’ять років. З того часу на спортивному шляху Ярослава траплялись і поразки та падіння, і нові здобутки та перемоги, які потім привели його до нового етапу. Вже досвідченим спортсменом він поповнив спортивну команду відділу професійної підготовки миколаївських правоохоронців. 

Зараз Ярослав є бійцем елітного спецпідрозділу поліції – Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД). Він, як і всі, пройшов жорсткий відбір та продемонстрував на високому рівні свою фізичну підготовленість й психологічну витривалість. Саме тут у нагоді і став багаторічний спортивний досвід. Тепер він виконує службові завдання із високим ступенем ризику. Попереду - ще не одна спецоперація із знешкодження небезпечних злочинців та ліквідації злочинних угрупувань і без спорту ніяк - спецпризначенці без зупину тренуються та постійно навчаються.

Перемогу у Турнірі з рукопашного бою на Кубок Президента України серед Збройних Сил України боєць вважає однією із найбільш бажаніших. Виснажливі тренування, прагнення до перемоги та велика підтримка дружнього спецназівського колективу зробили свою справу. Як результат – серед усіх учасників у надважкій ваговій категорії 90+ спецпризначенець здобув золото.

«Коли виходжу на татамі, про перемогу чи поразку не думаю, просто викладаюсь на 100%», - розповідає КОРДівець.

Національну поліцію на змаганнях представляла збірна команда бійців Корпусу оперативно-раптової дії. Там були найкращі – кожен чемпіон у своєму виді спорту. 

«Бути першим серед кращих – це дуже почесно. Переповнює почуття вдячності усім тим, хто підтримував та вболівав, а також гордості, що виправдав честь поліцейського мундиру», – ділиться враженнями Ярослав. 

Окрім Кубку Президента України, Ярослав привіз додому й іншу нагороду – диплом «За волю до перемоги!», а у Миколаєві на нього чекала ще одна відзнака. Очільник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Олександр Анохін вручив чемпіону почесну грамоту главку поліції.

Бути чемпіоном для миколаївському спецпризначенця не звикати – ось лише у березні Ярослав став першим у вазі понад 85 кг в змаганнях за Кубок Нацполіціі з рукопашного бою.

У 33 роки Ярослав є вже майстром спорту міжнародного класу України з боротьби самбо, майстер спорту з боротьби дзюдо та майстер з рукопашного бою. І зупинятись на цьому він не збирається. У планах - ще здобути почесне звання заслуженого майстра спорту з боротьби самбо. 

«У КОРДі, як і у спорті, випадкових людей не буває. Тут служать ті, хто вміє працювати ефективно та не уявляє свого життя по-іншому», – упевнений чемпіон. 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux