Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Безпековий простір та захист населення: на Буковині відкрили чергову поліцейську станцію
Опубліковано 23 березня 2024 року о 09:30

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» задля оперативного надання населенню якісної допомоги правоохоронцями, в Сучевенській ТГ офіційно  запрацювала нова поліцейська станція. У відкритті безпекового осередку взяли участь начальник ГУНП в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, його заступник Святослав Кішлар, голова ТГ Юліан Міхайлович та місцеві жителі. 

Службове приміщення поліцейських офіцерів громади розташоване по вулиці Центральній у селі Купка. Відкриттю станції посприяла територіальна громада, яка виділила приміщення та забезпечила належні умови для виконання завдань, покладених на поліцію.  

Відтепер майже 8 тисяч жителів 6 населених пунктів: Сучевени, Петричанка, Просіка, Просикуряни, Корчівці, Купка, у разі потреби, матимуть можливість звернутись до поліцейського офіцера, який завжди перебуває на території обслуговування, стежить за безпекою та правопорядком.  

Під час офіційного відкриття стації начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло поспілкувався з жителями громади та поцікавився їхніми потребами. Зокрема, розповів про роботу буковинських правоохоронців та основні завдання поліцейських офіцерів громади.

-    Питання безпеки та захисту громадян є головним у роботі Національної поліції України, а реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Буковини дає можливість створити безпекове середовище у кожному із населених пунктів. Наш поліцейський виконає всі покладені на нього завдання та завжди прийде на допомогу, - зазначив керівник поліції Буковини. 

Голова ТГ Юліан Міхайлович відзначив професіоналізм поліцейських та  наголосив, що їхня постійна присутність на території громади позитивно впливає на стан правопорядку. 

-    Для місцевих жителів поліцейський офіцер громади є дуже важливим, адже він максимально наближений і завжди першим реагує на звернення. Ми зробили правильне рішення прийнявши участь у проєкті Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Вдячні правоохоронцям за співпрацю і в подальшому будемо робити все для того, щоб покращити життя і безпеку кожного мешканця нашої громади, - сказав голова громади. 

У оснащеній всім необхідним станції працює лейтенант поліції Василь Гросу. Щоб стати ПОГом він успішно пройшов конкурсний відбір і спеціальне навчання, розроблене міжнародними партнерами.

Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики місцева громада придбала для ПОГа службовий автомобіль, який укомплектований всім необхідним.

-    Я тут народився, проживаю і робитиму все для того, щоб мешканці населених пунктів цілодобово почувалися у безпеці.  Кожен житель громади у будь-який час може звернутися до мене за допомогою. Ми - поліцейські завжди відкриті і нашою головною метою є взаємодопомога, захист та довіра громадян, - стверджує лейтенант поліції Василь Гросу.

Відкриття поліцейських станцій - це крок до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією. Громадяни можуть бути впевнені, що поліцейські завжди на варті їхнього спокою та в найкоротший термін прийдуть на допомогу.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux