Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Поліцейський Сумщини потребує фінансової допомоги на лікування
Опубліковано 15 вересня 2020 року о 11:31

У житті  будь-якої людини трапляється період, коли їй надзвичайно важлива допомога оточуючих. До цього часу майор поліції Ярослав Тарасенко допомогав та підтримував усіх, хто цього потребував. Нині так склалось життя, що тепер допомога потрібна самому Ярославу в боротьбі з онкологічною хворобою.

Загалом, доля була прихильна до Ярослава – він ріс у люблячій родині, разом з сестрою Мариною та братом Сергієм, під опікою мами і тата. Після закінчення школи пішов до армії, а коли демобілізувався, перед ним постало питання подальшого життєвого шляху.

Серед багатьох варіантів Ярослав обрав шлях правоохоронця, прийшовши працювати у підрозділи боротьби з економічною злочинністю. За десять років роботи він разом з колегами розслідував мільйонні схеми розкрадання державного майна та махінації з цінними паперами;  викривав зловмисників у службових злочинах, підробленні документів, легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом; знаходив вивезене по підробленим документам майно, устаткування та розробки наукових державних підприємств.

«Це були надзвичайно цікаві роки, цікаве життя і цікава служба, - говорить Ярослав, пригадуючи старт свого службового шляху. Мені пощастило працювати у міцному колективі, в якому мої колеги поєднували у собі риси висококваліфікованих спеціалістів та надійних друзів», - роповідає Ярослав.

Згодом так склались обставини, що Ярославу  довелося змінити поле діяльності, і він вже шість років поспіль працює інспектором відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліці в Сумській області.

«Робота дільничного тільки на перший погляд непомітна і малопрестижна, однак варто лише розібратися у ситуації, і ти розумієш, що дільничний – це той правоохоронець, на плечах якого тримається чи не третина роботи будь-якого підрозділу поліції, -  стверджує Ярослав. – А тому бути дільничним дуже непросто, та й не кожен поліцейський здатний бути дільничним.  Для цього потрібні спокійний характер, залізні нерви, незворушна витримка, врівноважена психіка і… дуже високий рівень фізичного розвитку. Робота на «землі» - це перш за все рух, комунікація і міцні знання чинного законодавства».

Попри неймовірну зайнятість на службі, майор поліції Ярослав Тарасенко залишається незмінно вірним своїй родині. Дружина Світлана, донечки Софійка та Злата займають у серці правоохоронця найбільше місце. «Мої дівчатка» - так він з любов’ю і гордістю говорить про них у колі найближчих людей. В силу зайнятості голови родини на службі, вони не так часто, як того хотілось би, але вибирались до батьків на Охтирщину, із задоволенням та зі щирим теплом  спілкувалися з іншими членами великої родини Тарасенків. 

І коли у двері молодого поліцейського постукала біда, рідні стали першими, хто підставив плече і підтримав – психологічно, морально та фінансово.

Наразі майор поліції Ярослав Тарасенко бореться з важкою хворобою – у нього виявили онкологічне захворювання. Для негайного комплексного лікування йому потрібні значні кошти, яких у родини немає. Друзі та колеги по роботі вже зібрали частину коштів, але цієї суми недостатньо.

Наразі Ярослав готується до серйозної операції в одному зі столичних медичних закладів. 

Наш колега тримається бадьоро, але у нього попереду довготривале вартісне лікування та післяопераційна реабілітація.

Правоохоронці Сумщини звертаються до всіх небайдужих людей виявити співчуття і по можливості надати посильну фінансову допомогу на лікування Ярослава Тарасенка:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Номер карткового рахунку: 4149499133877215

Одержувач: Тарасенко Світлана

Віримо, що спільними зусиллями ми допоможемо Ярославу подолати страшну хворобу і знову повернутися до роботи та до звичайного життя  у колі родини.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux