Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У поліції Києва відбулась підготовка тренерів у рамках програми «Рівний - рівному»
Опубліковано 14 лютого 2019 року о 12:05

Делегація канадських представників Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) та Agriteam Consulting Ltd. провела з правоохоронцями дводенні семінари, які у майбутньому допоможуть консультантам надати своїм колегам психологічну допомогу.

Нагадаємо: Головне управління Національної поліції у місті Києві долучилось до впровадження програми психологічної підтримки «Рівний - рівному», яку започаткували канадські правоохоронці. Концепцією даної програми є створення робочої групи, до якої входять як психологи, так і звичайні поліцейські, які надаватимуть кваліфіковану допомогу, будуть підтримувати правоохоронців у кризових ситуаціях.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко завітав на навчальні курси тренерів-правоохоронців, аби подякувати представникам канадських поліцейських:

«Поліція Києва повністю підтримує впровадження програми «Рівний – рівному», адже столичні правоохоронці, враховуючи останні події, також потребують підтримки та піддаються стресам. Досвід канадських колег допоможе покращити емоційний стан та психологічне здоров’я працівників поліції», — зауважив очільник столичної поліції.

Представники Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) та Agriteam Consulting Ltd. провели з робочою групою тренінги, під час яких присутні обговорили основні проблеми, які виникають у поліцейських. Також практично відпрацювали механізми та прийоми, які сприятимуть підтримці та покращенню психологічного стану особового складу.

Представниця Agriteam Consulting Ltd. Трейсі Гарді зауважила, що поліцейські страждають від емоційного вигорання, стресів, а це негативно впливають на несення служби та працездатність

«Саме тому канадські поліцейські вирішили розробити стратегію боротьби з кризовими ситуаціями. Наукові дослідження довели, що дана програма ефективно допомагає працівникам правоохоронних органів. Метою створення цієї платформи є те, що співробітники, у яких трапились фінансові труднощі, сімейні сварки чи конфлікти на роботі, зможуть звернутись у певне місце, щоби не допустити розвитку проблеми», — наголосила Трейсі Гарді.

Представник Agriteam Consulting Ltd. Серджіо Джиммі Фальці додав, що ідея створення цієї програми виникла під час обговорення між колегами за столом актуальних проблем:

«Ми прийшли до висновку, що озвучення якоїсь негативної ситуації полегшує моральний стан людини. Неофіційна зустріч із консультантом сприятиме усвідомленню ситуації, яка склалась та вирішенню кризової ситуації поліцейським. Програма «Рівний – рівному» - це не терапія, а здатність правоохоронця підставити дружнє плече колезі».

Діалог між консультантами та делегацією канадців пройшов у дружній атмосфері. Досвід іноземних колег допоможе столичним правоохоронцям поліпшити психологічне здоров’я особового складу.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux