Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
У Києві слухачі академії патрульної поліції склали присягу на вірність Українському народу (ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 11 жовтня 2019 року о 15:27

90 новобранців, які пройшли ретельний відбір та сучасну програму початкової підготовки, поповнили ряди правоохоронців, що нестимуть службу в різних куточках країни. За відмінні результати у навчанні кращих курсантів 20-го випуску академії нагородили відзнаками та почесними грамотами.

Сьогодні, 11 жовтня, у Київській міській державній адміністрації відбулося урочисте складання Присяги працівника Національної поліції України випускниками академії патрульної поліції. На заході були присутні заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, заступник Голови Національної поліції Андрій Крищенко, начальник академії патрульної поліції Вадим Лісничук та Київський міський Голова Віталій Кличко.

Із вітальною промовою спочатку виступив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, котрий побажав присутнім в залі молодим поліцейським витримки, честі та сумлінного виконання службових обов'язків: 

"Перш за все, я хочу сказати слова подяки батькам, котрі народили та виховали таких прекрасних молодих людей, які склали присягу на вірність народу України і з сьогоднішнього дня йдуть працювати у десятки міст та селищ нашої країни. Саме від вас буде залежати безпека громадян, саме ви першими будете виїжджати на виклики, коли потрібна буде ваша допомога, адже саме ви першими будете зупиняти злочинців та рятувати життя і здоров'я людей. Вважаю, що у вас дуже визначна та поважна робота, оскільки від вас залежить майбутнє України".

Після цього учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять правоохоронців, військових та добровольців, які загинули, захищаючи незалежність та територіальну цілісність країни.

До привітань випускників також приєднався Віталій Кличко, який побажав їм використовувати у повсякденній роботі нові методи і форми боротьби із злочинністю, щоби на гідному рівні захищати права і свободи громадян:
"Одним із ключових критеріїв нашої європейської столиці і держави зокрема є безпека громадян. Я дуже радий, що у

Києві високий рівень безпеки і це передусім є заслуга поліцейських. Сьогодні значно знижується злочинність у місті, оскільки разом із керівництвом столичної поліції ми впроваджуємо високоефективні сучасні технології у рамках програми "Безпечна столиця". Від себе хочу побажати вам  витримки, міцного здоров’я та залишатися вірними присязі".

У свою чергу до випускників також звернувся начальник Головного управління Національної поліції і місті Києві Андрій Крищенко, котрий привітав новобранців та нагадав, що служба у поліції – почесна, але важка:

«Кілька місяців тому ви зробили вибір стати поліцейським. Ви прийшли курс підготовки - і я впевнений, що свій вибір підтвердили. І вже через кілька годин ви вийдете на вулиці Києва та інших міст України, аби захищати правопорядок і закон. Я переконаний, що кожен із вас буде пам’ятати слоган  Національної поліції України «Служити і захищати» та кожне слова складеної присяги. Впевнений, що ви зробите свій внесок у захист країни».

Самі поліцейські розповідають, що обрати таку професію їх спонукало бажання служити людям, надавати допомогу і підтримувати правопорядок.

Своїми враженнями поділився випускник Чернюх Роман, який розповів, що завжди мріяв бути гідним довіри, яким, власне, і був девіз в патрульній академії. Він зазначив, що планує з честю та гордістю носити поліцейський жетон та стояти на варті правопорядку. Крім того, молодий правоохоронець наголосив, що не лише пройшов якісний і кваліфікований курс навчання, а зустрів у стінах академії свою другу половинку - кохану дівчину Ганну. Тож в майбутньому вони планують разом служити та захищати наших громадян.

Також про свої плани служити у лавах патрульної поліції розповіла Марта Полюхович:

"Дуже сподіваюсь, що ті знання, які ми отримали під час навчання, на перших етапах допоможуть мені якісно виконувати поставлені завдання, але зупинятися на цьому я не буду. Попереду ще багать життєвих іспитів та випробувань, а тому слід завжди працювати над собою, аби гідно носити погони та крокувати кар'єрні сходинки».

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux