Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Протягом доби поліцейські Харківщини оперативно відреагували на більш ніж тисячу звернень громадян
Опубліковано 07 травня 2022 року о 07:56

Головні зусилля правоохоронців були спрямовані на створення безпекового простору в регіоні, контроль за криміногенною ситуацією та всебічну допомогу населенню у правових питаннях.

Загалом минулої доби до органів поліції надійшло 1253 повідомлення про правопорушення та події. До територіальних підрозділів для перевірки доставлені  37 осіб, можливо, причетних до диверсійної діяльності.

На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1700 транспортних засобів для виявлення та вилучення заборонених предметів. Під час несення служби на вулиці Клочківській правоохоронці затримали 38-річну жінку, яка намагалася винести товари народного споживання з супермаркету. На проспекті Науки у Харкові поліцейські вилучили у підозрілого громадянина наркотичні засоби.

Протягом доби працівники сектору превенції виявили два факти незаконного продажу спиртних напоїв в умовах воєнного часу. З закладів торгівлі вони вилучили більше 200 пляшок горілки та кон’яку, майже 40 пляшок пива та десятки пачок цигарок. За даними фактами складені адміністративні протоколи за статтями 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та 164 (провадження господарської діяльності без отримання ліцензії ) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські щодня вживають комплекс заходів для розкриття злочинів та попередження правопорушень. Особливу увагу працівники поліції приділяють безпековим питанням. Наряди поліції щодня  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі. Минулої доби у безпечні регіони вирушили 800 громадян.

Правоохоронці наглядають за правопорядком на станціях харківського метрополітену, допомагають містянам у вирішенні побутових питань.

Щодня жителям Харкова та області надається адресна гуманітарна допомога. Кожен з харківських правоохоронців намагається забезпечити належну життєдіяльність населення регіону. Минулої доби працівники сектору ювенальної превенції вирішили порадувати маленьких мешканців Чугуївщини та привезли малечі солодки подарунки. В якості профілактичного заходу поліцейські розповіли малим та дорослим про небезпечні наслідки необережного поводження з вибухонебезпечними предметами. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, затримують зловмисників, патрулюють територію. По вулиці Іллінській у Харкові правоохоронці виявили двох чоловіків 32 та 39 років, що порушували вимоги комендантської години: вони перебували  у стані алкогольного сп’яніння та без документів. Ще одного порушника режиму комендантської години бійці підрозділу затримали на території ТЦ «Барабашово».

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux