Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Національна поліція України отримала технічну допомогу від Європейського союзу
Опубліковано 13 травня 2022 року о 12:00

Закуплене в межах програми «ПРАВО-Поліція» комунікаційне обладнання  вартістю понад 205 000 євро допоможе Національній поліції України  розширити оперативні можливості в  умовах війни з російською федерацією.

Національна поліція отримала майже 600 одиниць обладнання, яке сприятиме ефективній оперативній внутрішній комунікації, забезпечить безперервний зв’язок з іншими правоохоронними підрозділами та допоможе належним чином виконувати свої функції у безпековій сфері та забезпеченні правопорядку. 

«ЄС продовжує надавати підтримку українським установам у сфері верховенства права, адже стале реформування цієї сфери   надзвичайно важливе, особливо в часи війни», – зазначив Фредерік Куне, керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні. «З початку російської агресії правоохоронні органи України працюють   у вкрай нестабільних умовах у плані безпеки. Водночас, можливо більше ніж будь-коли, суспільство очікує від них надання критично важливих послуг та створення безпечного середовища для громадян України».

Обладнання допоможе Національній поліції забезпечити якість і безперервність роботи в складних воєнних умовах.

"Допомога міжнародних партнерів вкрай важлива для нас, бо в регіонах, де тривають активні бойові дії, часто відсутні усі технічні комунікаційні можливості. А це обладнання дозволить використовувати шифровані канали зв’язку. Завдяки отриманій технічній підтримці ми забезпечили три регіони і кілька підрозділів Національної поліції якісним стабільним зв’язком», - зазначив начальник Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України Леонід Тимченко. 

«Ми продовжуємо надавати обладнання для вдосконалення координації між правоохоронними органами і зрештою, для того, аби Україна встояла в збройному протистоянні з Росією. КМЄС і надалі підтримуватиме своїх українських партнерів та надаватиме їм стратегічну та практичну допомогу», – підкреслив Фредрік Весcлау, Заступник Голови Консультативної місії ЄС. 

«Не буде перебільшенням сказати, що все українське суспільство зараз покладається на те, що принцип верховенства права буде дотримано, а безпеку гарантовано. Ми постійно звіряємося з пріоритетами наших партнерів і працюємо задля того, аби необхідна підтримка була надана тим, хто її потребує», – зазначила Еліза Дандрія, в.о. програмного керівника Програми ЮНОПС «ПРАВО-Поліція».


 

                                                                                                                                                          Управління комунікації 

                                                                                                                                                  Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux