Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Поліція готова співпрацювати з Представництвом Президента в АР Крим у справі повернення півострова – В’ячеслав Аброськін
Опубліковано 24 березня 2018 року о 15:36

Українські правоохоронці налаштовані забезпечити належний рівень діяльності поліції Криму, про відновлення роботи якої вже неодноразово йшлося. Водночас поліція жорстко припинятиме діяльність тих сил, які запускаються спецслужбами РФ на материкову територію України. Про це перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив сьогодні, 24 березня, під час робочої зустрічі з першим заступником Постійного Представника Президента в Автономній Республіці Крим Ізетом Гдановим. 

Учасники зустрічі обговорили основні напрямки співпраці поліції та представництва Президента України в АР Крим у питаннях налагодження правопорядку на тимчасово окупованих територіях після їх звільнення, а також на територіях поряд з лінією розмежування. Зокрема, йшлося про припинення нелегальних перевезень пасажирів, а також контрабандних вантажів через лінію розмежування з тимчасово окупованим півостровом, оскільки така діяльність може загрожувати національній безпеці України.


Ізет Гданов повідомив першому заступникові Глави Нацполіції про необхідність забезпечення правопорядку  як на окупованих територіях України, так і на територіях поряд з лінією розмежування. 

«Важливо, щоб під час перетину розмежувальної лінії громадяни бачили, що Україна бореться за повернення своїх територій і робить все, щоб захистити права своїх громадян в Криму», – підкреслив Ізет Гданов.


Перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін зазначив, що наразі триває процес комплектування структурних підрозділів кримської поліції. Саме таке доручення було дане главою відомства Сергієм Князєвим. До кінця поточного року планують завершити комплектування частини підрозділів, зокрема – патрульної поліції Криму. Відтак комплектування поліцейських підрозділів дозволить ефективно протидіяти різноманітним правопорушенням, а також діяльності сил, які запускаються спецслужбами РФ на територію материкової частини України.

«Поліція готова надати різнобічну допомогу представництву (Президента в АР Крим – ДК), особливо у діяльності, направленій на повернення Україні окупованих територій, а також у недопущенні проїзду на територію країни людей, які приїздять сюди з метою скоєння тяжких злочинів, диверсійних актів», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, Глава Нацполіції Сергій Князєв повідомів, що поліція Криму надаватиме повний спектр поліцейських послуг.

 

Департамент комунікації 
Національної поліції України


 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux