Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Налаштування доступності
  • A-
    A+
Напередодні фіналу Ліги чемпіонів з футболу поліція проведе в столиці командно-штабні навчання – Сергій Князєв
Опубліковано 17 квітня 2018 року о 13:34

На ці масштабні  міжнародні заходи очікується прибуття близько 50 тисяч іноземців та близько 17 тисяч футбольних фанів. Про це йшлося сьогодні, 17 квітня, під час відеоселекторної наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового за участі Голови Нацполіції Сергія Князєва та всіх керівників відомства.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, наприкінці травня Україна прийматиме один з наймасштабніших міжнародних заходів цього року – фінал Ліги чемпіонів УЄФА.

«Ці матчі столиця зустрічатиме 24 травня на стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського – фінал Ліги Чемпіонів серед жінок, а 26 травня на НСК «Олімпійський» – фінал Ліги чемпіонів. При цьому саме останній потребуватиме найбільш посиленої уваги з боку поліції, адже його прогнозовано відвідає понад 50 тисяч іноземців», - сказав Сергій Яровий. 

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що  представники футбольних клубів інформують про те, що в Київ може прибути близько 17 тисяч фанів кожної з команд.

Відтак, починаючи з 21 травня, керівникам усіх обласних главків необхідно перевести діяльність Ситуаційних центрів в надзвичайний режим.

Крім того, в прикордонних регіонах  держави необхідно розгорнути роботу «локальних» оперштабів. Це стосується автомобільних, залізничних пунктів пропуску через державний кордон, а також міжнародних аеропортів країни.

Сергій Князєв наголосив, що підготовлено доручення про виділення поліцейських із знанням іноземної мови до центрів видачі акредитації.

«Департаменту патрульної поліції у взаємодії з представниками Федерації футболу та організаторами провести підготовку персоналу та забезпечити контроль за їх роботою. Крім того, здійснити ефективний розподіл працівників зі знанням іноземної мови в основних локаціях та залучити їх до добових нарядів  чергових частин, call-центрів»,- підкреслив глава Нацполіції.

Сергій Князєв повідомив, що  з метою належної підготовки особового складу, практичного закріплення  необхідних знань, перевірки готовності правоохоронних сил до забезпечення публічного порядку під час проведення футбольних матчів буде проведено відповідні навчання.

«Напередодні фіналу Ліги чемпіонів  з футболу поліція проведе в столиці командно-штабні навчання за різними напрямками діяльності відомства»,- сказав Голова Нацполіції.

Нагадаємо, Голова Нацполіції Сергій Князєв, зазначив, що популяризація спорту серед поліцейських виведе систему правоохоронних органів на високий рівень.

 

Департамент комунікації

Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux